diumenge, 21 de febrer del 2010

L'ATLÀNTIC PER LA POPA

Poques paraules puc utilitzar per expressar una emoció d'aquest tipus. El Papaya va amarrar a Antigua Yatch Club divendres dia 19 de febrer a les 02:30 de la matinada, hora espanyola. Enrere queden 35 dies de navegació atlàntica. Finalment podem dir "l'Atlàntic per la popa!!!!"
El camí ha estat llarg, les condicions de vegades dures. Lamentablement no acaben la travessa tots els que la van començar, tot i que el cor del Quim i la Mònica segur que ha creuat l'Atlàntic amb el Papaya, com el de molts de nosaltres, segurament amb més proximitat a les sensacions dels tripulants que seguien. Per ells, un reconeixement molt especial.
Sense opcions d'entrar en temps real a la regata, el Papaya s'ha quedat a Antigua i Barbuda, més propera. Des d'allà arreglaran els detalls de tornada del barco i d'ells mateixos, a banda de descansar, clar.
Tot i no poder-la acabar, el marc d'aquesta regata és el que ha fet possible moltes coses, i enviem un agraïment també als organitzadors del Gran Prix, que ens han permès fer un seguiment increïble i ens han informat i donat molta seguretat quan ho necessitàvem.
Dies d'esforç, mesos de preparació, anys de somniar i preparar una travessa d'aquest tipus magnifiquen la fita. Avaries, reparacions, temporals, encalmades, aprenentatge, moments durs, moments esplèndids, riures i pors queden enrere. Moltes gràcies a tots pel seguiment, el suport i la paciència. He gaudit molt apropant-nos tots una mica al Papaya.
VISCA EL PAPAYA!!!

4 comentaris:

  1. Doncs, si, orgull de fill!!!, orgull de KiKu!!!, de Mònica i Quim, també!!! i orgull de patró!!! que amb la seva il•lusió i el seu Papaya, els ha embarcat en aquesta gran aventura que ha sigut creuar l’atlàntic. Enhorabona !!!!!!! i gràcies a tots y a todos los seguidores que constantemente habéis estado visitando y empujándoles desde esta maravillosa página que nos ha permitido tenerlos tan cerca.
    Marina, un 10!!!
    Àngels

    ResponElimina
  2. ya puedo dejar de soplar?
    una gran abrazadera para todos, que los teneis cuadraos !!!
    Fer Villashort

    ResponElimina
  3. Felicidades a todos.
    Marina:un 10!!!
    Chitina

    ResponElimina
  4. FELICITATS A TOTS PER L'EXIT DE LA TRAVESSA DE L'ATLANTIC. UNA ABRAÇADA MOLT FORTA PER TOT LO PAPAYA TEAM.

    ARTURO.

    ResponElimina