dimecres, 3 de febrer del 2010

rumbo Amèrica!

Després d'haver enfibrat el cofre de proa, arreglat la trinqueta, arranjat el plat dutxa lavabo proa...i d'haver fet una feinada a Cabo Verde, el Papaya navega des d'aquest matí amb només tres tripulants. Per qüestions d'agenda, el Quim i la Mònica han hagut de desembarcar-se en aquest arxipèlag africà. Allà, a banda de fer molta feina, han vist les típiques imatges de gent venent i ningú comprant, 8 persones assegudes "veient-la passar", cases d'herència colonial, negrets i mulatos alts, dignes i elegants (paraules del Siscu)...unes imatges de vida tranquila que esperem inspirin el temps que faci a l'Atlàntic els propers dies...
EL PAPAYA NAVEGA, rumbo Amèrica, i ara si, sembla que acaronat pels Alisis. Llàstima que el Quim i la Mònica hagin de tornar..."abajo el trabajo"!!!!
una abraçada, i gràcies per haver arribat fins aquí! (LA FOTO ÉS REPETIDA...PERÒ ÉS EN HONOR ALS QUE MARXEN!!)...

2 comentaris:

  1. Salut Kumpanys, QUE GRANS SOU!!!! vos envejo i admiro. Ara sembla que l'autopista ja esta "asmaltada" i a pessar del tamany de les oles porteu un rumbo "estable". Els partes donen vent a favor, solet per estar aixuts tota la setmana i lo mar a la baixa (les POPs estireu contentes i tranqui-les) segur que en menys de 10 dies esteu veient alguna antilla de barlovent...... i teniu cobertura als mòbils.

    Salut també a Mònica i Quim per l'abandono forçós que han patit i desitjar-los lo millor a la tornada a la feina i a la nostra massificada costa.

    Salut i molt de carinyo a totes les POPs.

    Salut i FORÇA a tot el PAPAYA TEAM.

    ResponElimina
  2. Patró, crew, bons vents. Ahir un "paixaritu" em va comentar que teníeu aquest blog (Kiku, imperdonable que no m'ho diguèssis). En fi, a partir d'avui un seguidor més. Espero que gaudiu de la travessia, la veritat és que feu enveja de la bona!!!
    Una abraçada ben forta, a la tornada espero que em dongueu moooolts detalls.
    ÀNIMS PAPAYA!!!!!

    ResponElimina