dimarts, 5 de gener del 2010

Javier Villacorta


El Javi, el tripulant més jove d'aquesta travessa també fa temps que navega en creuer, tot i que va començara amb vela lleugera. La primera vegada que va pujar al Papaya s'hi va estar cinc dies seguits (Tarragona-Sidi Bou Said, Tunis). I la veritat és que ja el va enganxar. De la mà del seu pare, Colás Villacorta, gran amic del Papaya que ens va deixar l'any passat, va esdevenir ràpidament, junt amb ell i amb el Jandro (el seu germà petit) tripulants "de luxe" del Papaya. Durant el procés de preparació d'aquesta regata el Siscu li ha començat a dir encarregat de les "xispes", gràcies al seu gran talent amb l'electricitat...

10 comentaris:

  1. El avis Creus-Tuebols dieun que la climatologia es calmi, es posi al seu lloc i que Eolo us afavoreixi la travessia.
    Que marxeu d’una vegada i que a la tornada conviden a tota la tripulació (l’enllaç terrestre inclòs) “a macarrons”.
    Bon viatge, bon vent i una forta abraçada a tots.

    ResponElimina
  2. L'Eduard diu,

    que està molt content de ser un dels escollits de fer el seguiment de la carta nàutica.
    Molts petons i bon viatge.

    EDUARD COROMINAS CREUS

    ResponElimina
  3. Ara si que sortim! Demà a les 10hrs, y amb una bona predicció!Moltes gracies Avis, arribarem els primers esperant els macarrons.Eduard, ja m'expliacràs per quins llocs hem pasat.
    Fins aviat

    ResponElimina
  4. Hola a tota la tripulació:
    Desde barcelona, la familia Aymar Potau us desitja molta sort i bona pesca(xq el Papaya és un barco de pesca, no??..., m'han dit que el banc de sardines està a 150milles, feu-les fregidetes a sobre de la coberta pel sol que us farà d'aquí a dos dies. comentari del Kiku).
    una abraçada i fins un altre.
    Nota: tinc preparada la zodiac amb un motor de 2CV., per si us tinc que venir a buscar!!Pixeu fora de la coberta per deixar el rastre.

    ResponElimina
  5. Companys!!
    Molta sort en aquesta travessia!

    No sé si estareu al corrent sobre el que ha passat a Haití (desgracia humana: terremoto amb més de 70.000 persones mortes!!). Sé que arribareu a Santo Domingo, però de totes maneres aneu amb compte amb tot el que pugui passar!!!

    Estem comunicats via blog...
    ANIMS!!!!!!!!!!!!!!!!
    EDU BARBAT

    ResponElimina
  6. Hola penya! des de Terrassa també us seguim tots el dies. Els millors desitjos per aquesta gesta. Sou uns campions pero No cal donar tanta avantatja als altres. Una forta abraçada
    Familia Creus-Freixas

    ResponElimina
  7. PRIMITOOOOOO!!! DESDE PAMPLONA también te seguimos!!! ¿Qué tal estais? ¿y tú? ¿cómo está el tiempo? espero que todo en orden y que estés disfrutando enormemente... un fuerte abrazo, cuídate y a vivir intensamente la experiencia en alta mar!

    ResponElimina
  8. !Cojones! y desde Els Pallaresos tambien os seguimos.

    ResponElimina
  9. De anonimo nada, famlia Marcos Vidal

    ResponElimina
  10. Ayer me lleve la gran sorpresa, ¡estos cabritos lo han logrado!, !FELICIDADES A TODOS!. Javier, por la parte que me toca, estoy super orgulloso de vuestra hazaña. Hace 1 minuto he llamado a tu madre para felicitarla, porque tiene un hijo con dos ..... narices. Una vez más, felicidades.


    Xavier Marcos

    ResponElimina