dissabte, 9 de gener del 2010

APLAÇAMENT SORTIDA


Ahir l'activitat va ser frenètica a Puerto Sherry. Comprar (5 carros!! a la foto, alguns d'aquests), estibar, nervis, i al vespre, reunió de patrons. En aquesta, els participants al Gran Prix del Atlántico 2010 van ser advertits del mal temps que hi hauria durant almenys dues jornades, donat que entrava una altra borrasca pel sud-oest peninsular que els afectaria de ple, amb vents previstos de 25-30 nusos (de proa).
No obstant, l'organització de la regata va anunciar durant el sopar d'ahir a la nit que es posposava la sortida fins dilluns al matí, a les 09:00. La previsió meteorològica és molt millor a partir d'aleshores, així que en principi no arribaran amb massa retard a les Canàries...

1 comentari:

  1. hola a tots i totes!!!

    doncs aquí estem, a Puerto Sherry esperant que una cadena de fronts bestials facin minimament practicable la navegació.

    Aquest matí, tots els tripulants de totes les embarcacions em fet una reunió per evaluar la situació. Tots tenim un esperit similar, tots entenem que estem aquí per fer realitat un gran projecte i tots sabem que ho volem fer de la millor manera possible. Tan organització com embarcacions em decidit ser prudents i no arriscar materials ni comprometre'ns en situacions de risc personal.

    Estimem que fins dimecres tenim vents de proa de fins 30 nusos de mitja (puntes de 40) i ones creades de les successives borrasques de fins a 5 metres.

    La voluntat general és de mantenir la calma i fer les coses ben fetes així que pinta que sortirem si es pot el dimecres a la nit o dijous.

    A bord del Papaya estem bé. Animats i amb grans quantitats d'adrenalina circulant per les nostres venes. Estem tots maravellats pel gran seguiment i interés que tots vosaltres esteu mostrant i de veritat que ens arriba tota la vostra energia i tots els vostres bons desitjos. MOLTES GRÀCIES i no pareu perquè us necessitem!

    Gràcies Marina pel blog i la magnifica feina i esforç.

    Un petonas al nas per tots.

    Salut! kiku.

    ResponElimina