dijous, 28 de gener del 2010

entre onades atlàntiques!

(foto extreta de la web)...
“Durante los próximos tres días una baja presión va acompañar a la flota del Gran Prix del Atlántico. Esta, aparte de romper por completo la circulación del Alisio, traerá fuertes vientos de componente Oeste. En su parte más activa, se podrán registrar vientos de componente W de hasta 45 nudos y mar cruzado de hasta 6 metros. Este fenómeno se ha originado por la entrada de una masa de aire frío, provocado a su vez por el frente frío que se ha establecido durante los últimos tres días entre las latitudes 50 N y 20 N. La profundización de la borrasca está siendo rápida y parece que va a estar entre las latitudes 25 y 30 N durante los próximos 5 días."
al Papaya estan bé, avui hi he parlat per donar-los parte. De moment, s'han retirat les embarcacions Cinc Llunes, Zitania i Thor V. El nucli de la borrasca no hauria d'afectar al Papaya, ja que en principi avança més pel nord, però aviam què ens diuen.
TOTS AMB EL PAPAYA, i desitjant que puguin gaudir dels Alisis d'una vegada!!


6 comentaris:

  1. Que valents eh??
    Qualsevol es posa al seu lloc.
    I al pas que van... encara guanyaran!
    ÀNIMS PAPAYA!!!

    PD. Per cert, felicito a l'escriptora i editora d'aquest bloc "Marina", per la seva gran professionalitat, i perquè en moments difícils com el d'avui ens ha donat notícies dels nostres intrèpids navegants, ja que si hem de fer cas a la web oficial, des de les 8 del matí el Papaya no s'ha mogut de lloc. Moltes gràcies Marina

    ResponElimina
  2. Bon dia tripulacio...els trobareu segur.....ANIM PAPAYA!!!

    ResponElimina
  3. Hola a tothom!
    Ahir quan tenien aquestos partes, vaig pensar una altra vegada.. us he de dir que em va agafar mal de panxa. Però quan la Marina va penjar la foto del Papaya al bloc, nose... em vaig tranquil·litzar. Vaig tornar a pensar que el Papaya es segur, que li agraden aquestos mars, i que segur ho sabrà fer molt bé com a bona goleta.
    Ah! Marina, molt bé! Ja se que tu de bon gust també estaries alli amb ells en el mig del no res... però, aqui estas fent una feinada, molt i que molt important!
    Ànims Papaya!!! per tota la tripu i en especial pel Kiku i el Javier, els més guapos.

    ResponElimina
  4. Hola Marina,copio i engantxo el Post d'avui a les 11:00 h. de l'organització:

    PAPAYA, RUMBO SUR, DISPUESTOS A ENCONTRAR DE NUEVO LOS ALISIOS
    29 de enero, 2010 (11,00 horas).- La embarcación Papaya de Francesc Vives mantiene su rumbo 180º, para esquivar la borrasca que azota la zona. En su última comunicación el patrón nos ha manifestado que están todos bien y dispuestos “a tomar los alisios, que volverán a soplar a partir del sábado a domingo, en el Sur”.

    La intención de toda la tripulación es continuar el viaje destino Santo Domingo, una vez el viento role a Norte y les permita hacer rumbo a la llegada.

    Su posición a las 09,30 horas de hoy es de 19º08’N/27º04’W.

    Fi de la nota.

    Marina, segons la pagina de seguiment, estan fent proa al surest (Cap Vert) i no 180 (sur) com diu l'organització i, de fet, si mires la derrota (l'estela vermella que surt en pantalla al clicar sobre la barqueta) es clarament surest desde les anteriors posicions.

    Has pogut parlar amb Ells avui?

    A TOTES LES MARES, IAIES, GERMANETES, CUSINETES (EN TOTES LES VARIANTS) TIETES I NOVIETES (SENSE DISTINCIÓ):

    No patiu ni mica, que patir es de PRIMES!!!!
    i me feu patir a MI...... per vatros... no per los marinos. Si dubteu de la seua capacitat per governar en tota circunstancia al Papaya.... estireu dubtant de vatros mateixes i Ells no se ho mereixen. Penseu que ara mateix tenen lo triple de experiencia de quan van sortir de Cambrils i estan forts con a pedres despues de 16 dies de fer més maniobres que "los tanques de Milans lo 23-F" i un mono jugant al cub de rubrick...... o es tot lo mateix?

    La Fina ha detallat molt encertadament la mayoria de les qualitats de la barca.

    Salut a totes les POP's (Patidores Oficials del Papaya), gracies Marina per tindremos puntualmet informats de les andances dels aventurers salats i MOLTS ANIMS per la TRIPULACIÓ (COLLINS SI EN TINDREU DE COSES QUE CONTARMOS....)


    Ah!! i lo de que lo Javier i el Kiku son los més guapos......... pala gusto lo colore mi amol!!!

    ResponElimina
  5. La fotet me sembla que es la sortida, mes que res perque lo xocolate deu ser del Guadalquivir....... perque com sigue del mitg de l'Atlantic....... segur que on ara estan Ells es mes clara......... i fosca.

    ResponElimina
  6. Arturo: la fotet és de la sortida, ou yes...però guapa eh!! i si, he parlat amb ells, i el que diu la organització de la regata és correcte. Hi han parlat després de fer-ho amb mi i canviar targeta de l'iridium, que s'havien quedat sense "saldo".
    aupa!! un besiko

    ResponElimina