dilluns, 18 de gener del 2010


Bueno buenoo!! l'últim missatge que hem rebut d'ells (enviat mitjançant spot), diu així:
Papaya
Latitud:31.84485
Longitud:-11.18629
Fecha / Hora de Ubicación GPS:01/18/2010 11:36:32 CET

...cosa que coincideix bastant amb el que anem veient a la posició de la web de la regata..
La comunicació via Iridium no funciona com hauria (no han pogut trucar cap dia!!)...així que anem mirant la posicionament i esperem que arribin ben aviat a les Canàries!! El Papaya va començar molt bé i aquest cap de setmana s'han quedat una mica tiradillos, ja que la intensitat del vent ha baixat força...però la flota està bastant junteta, davant d'Essaouria...aviam com avança el tema!

4 comentaris:

  1. Hola Marina,

    Lo que pasa que entre presses i gonies i que el capi s'ha gastat tota la pasta en amanir lo iate pos no van puguer possar saldo al movil....
    Esta joventut es que no tenen lo cap al puesto.
    Si cal se fa una colecta i se posen 2 o 3 € pa que puguen ficar saldo i així picar a casa.

    ResponElimina
  2. Collins Pau, que no ten recordes de quan érem més probets que lo caracolillo de la pontona d'una musclera u ké?........ ja tens raó en que tot son presses i gonies perque no saben assosegarse i alego passa lo que passa. M'apunto a la col.lecta......

    FORÇA PAPAYA........ a la que entre la cuadra.... tots per la popa. Salut i "pasensia". Una abraçada molt forta per tota la tripu.

    ResponElimina
  3. Pau, L'IRIDIUM FUNCIONA! avui m'han trucat!! fem la colecta, que sempre va bé arreplegar...però ja ens pensarem per a què!! petons a montons!

    ResponElimina
  4. Animo chicos, los Villacorta os mandamos toda nuestra fuerza!!! Besos Javi. Eu y Amalia

    ResponElimina