dimecres, 20 de gener del 2010

una imatge val més que mil paraules


JA SÓN A MARINA RUBICÓN!! ara toquen petites reparacions, omplir dipòsits i partir rumbo als alisis! parte de 15 nusets, d'aleta. VISCA PAPAYA CREW!! (aviat nou post amb més detalls).

7 comentaris:

  1. Aixó es Ceuta.......... o Melilla?

    SALUT KUMPANYS - FORÇA PAPAYA - SEMPRE "PECA" L'OEST

    ResponElimina
  2. Xaics primos!!!! no havíem quedat que peca l'oest.... jeje.... ho esteu fent de cine!!! fugint de les calmes del sotavent de les illes i a buscar ràpid lo paral.lel 20 que més amunt corre menos l'aire que a dins del sarcòfag de Tutankamon......(ja ho va intentar Colon al primer viatge i se va xupar tot lo mar dels sargassos)

    SALUT KUMPANYS - FORÇA PAPAYA - SEMPRE "PECA" L'OEST (PER BAIX DEL PARAL.LEL 20)

    ResponElimina
  3. XICS MANOS, QUE BONS QUE SOU!!!!! L'heu encertat de ple i la guerra psicológica l'esteu guanyant vosaltres, aprofiteu.ho!!! GO-GO-GO!!!! A buscar lo tobogán dels alisis.... en la quadra a tota mecha i l'espi vell??? veig que encara te corda, l'animalet.... jeje.

    SALUT KUMPANYS - FORÇA PAPAYA - SEMPRE "PECA" L'OEST (PER BAIX DEL PARAL.LEL 20) i FUERTEVENTURA PER ESTRIBOR

    ResponElimina
  4. eeec padrí, nomes ta fan falta los pompons i una parell de rubietes veinteanyeras pa fer d'animador pooofesional! X


    yo vos animare fen-vos pensa en lo pelotasso de tekila o ron ke vos fotreu al arribar alla... XD


    alfred

    ResponElimina
  5. Buai buai, xicuelo-jovenuelo campeó de regatetes de festar major, te penses que aixó es com la travessa a la punta de la banya u ke?

    Estos paios estan fent lo que fa 500 anys era "lo descubriment" i ni Tu ni Jo no hem tingut oportunitat ni collons de fer.... encara. Avore si espaviles que Jo per lo menos ja he baixat hasta la Gomera i he creuat l'estret en les dos direccions dos vegades i Tu.... no has passat d'Eivissa (cosa que poden dir la meitat de los madrilenyos.... jeje)

    Los pompons los porto Jo (fàcil), les rubietes Tu (difícil), lo Ron l'organització (a Puerto Sherry mos vam fotre un tip) i la barca la posa lo 6Q.. perque si fos per Tu.... l'estiu que bé fas la volta a La Fatarella en Raquero.


    SALUT KUMPANYS - FORÇA PAPAYA - SEMPRE "PECA" L'OEST (PER BAIX DEL PARAL.LEL 20) i FUERTEVENTURA PER ESTRIBOR - NO FEU CAS DE LOS PITXINOS

    ResponElimina
  6. Holaaaa!!! ya os he puesto en favoritos y asi cada dia os iré siguiendo.Soy MUY POCO marinera pero por lo que he visto hoy vais a un nudo,eso es muy poco no? bueno así podreis cocinar,planchar,etc,etc..Deseo que os lo paseis GENIAL.Ya os iré comentando.Muaaaaaa.Chitina.

    ResponElimina
  7. Hola nois esitc fent proves per veure si finalment logrem enviar unmissatge...
    Segons llegeixo segur anant al Sud en busca dels alisis...Aqui todos os empujarmos por la popa, aunque sea virtualmente!!. Por lo que he leido ya vais llegando al "calorsito", que envidia, aqui nosotros aguantando la crisis...que sigue!
    Tere

    ResponElimina