dijous, 7 de gener del 2010


Ep!! ja falta només un dia!!!
Arribar fins aquí ha estat dur. El somni de l'Atlàntic sempre ha perseguit el Papaya, i finalment, hi està més a prop que mai. Fins i tot sembla que el temps doni una treva a Cadis, on fa setmanes que no para de ploure i on fins fa no res les onades passaven per damunt l'escullera de Puerto Sherry...
Després d'una última temporada una mica dura per alguns dels components de la tripulació (ens ha deixat el pare de la Mònica, el Quim s'ha dislocat l'espatlla...i un etcètera gens maco), aquests ja estan a Puerto Sherry, llestos per marxar. Tenim instal·lat l'Iridium, ens han arribat les veles que ens faltaven, han arribat el Quim i la Mònica i ens han fet un aperitiu de benvinguda per la regata, deia el Kiku fa un moment per telèfon... esperem que els últims preparatius vagin bé. De moment, estem "a la línia de sortida".

2 comentaris:

  1. I will definitely be using google translator to follow the blog!! Hahaha, very well! I'm glad you're doing it Marina!

    ResponElimina
  2. Hey Kate!! Happy 2010!! It will be a pleasure to translate all you require. By the way, the start has been posposed until MOnday 09am. Don't hesitate to write me girl! I'll be in contact with them daily and will tell you everything I know. Big hug for you.

    ResponElimina