divendres, 29 de gener del 2010

rumbo sur i doradeta al forn!

Aviso a los navegantes de terra!!
Avui han trucat a les 9 del matí, malgrat els anuncis de mal temps ells ESTAN DELUXE. Van passar un dia dur ahir, però a la nit van posar rumbo sud, per passar la borrasca, i estan molt bé. Van navegar tota la nit amb barco sec, lluna plena, nit preciosa. Estan contents a bordo.
A les nou estaven al 20º04' N, 26º58W, a 200-300 milles de Cabo Verde.
Però no es retiren!!! van al sud, a por los alisios.
ARTURO!! el post de l'organització de la regata és correcte...la intenció és anar al Sud, ara, no sé fins a on!! I per la tranquilitat d'alguns i envejota d'altres...avui a les 5 de la tarda m'ha fet un missatge el Kiku, s'acabaven de menjar una dorada feta al forn...així que de patir, res de res!! ÀNIMS PAPAYA!! per cert, han canviat telèfon de l'IRIDIUM, però fins a fer-ho, hi hagut trucades mil des de l'organització de la regata...la veritat és que el seguiment és perfecte. Un hurra per l'organització del Gran Prix del Atlántico, i un MEGA HURRA PER LA PAPAYA!! FORÇA ATLÀNTIC!!! (la foto també és de la sortida...fins que no me'n puguin enviar de noves, tirem de lo que hay "per amenitzar"...).

2 comentaris:

  1. Bons coquets xiqueta, avore si mos aclarim, que al final patirem per l'extinció dels "ninosaurios" i tot.

    Estos paios no fan "eses" con lo Rei, fan "Zetas" con "Lo Sorro"...... o no es veritat?

    Ja tenia raó Paueitor, lo del saldo es para escriure un llibre...... o un manual.

    Gracies per tot prissiosa. Tinc (tenc en menorquí) un parell de.......... fotos.... de los dies avans de la sortida. Com ho penjo? o te les envio?

    Salut i records a totes les POP's.

    ResponElimina
  2. sisi!! envia-me-les. El meu mail és llunadestiu@gmail.com.
    gràcies!!

    ResponElimina