dijous, 14 de gener del 2010

SORTIDA!


Per fi!!! Si tot va bé demà, dia dijous dia 14 de gener, a les 10.30 del matí, el Papaya prendrà la sortida del Gran Prix del Atlántico 2010, amb el dorsal 21. La previsió és de 20 nusos, al desquartalar-través. Malgrat tot, sobre les 23 o 24h. de la nit es preveuen encalmades. Aleshores, el Papaya buscarà trobar el "terralet" del Marroc (vent que ve de terra a mar, per la nit). Ara mateix, hi ha uns 25 nusos de vent i pluja a Cádiz, però el Papaya team, com la resta de la flota, està ansiós per sortir, i navegar.
Pel que fa a les indicacions de sortida, també són divertides: 10', hissada de la bandera de la República Dominicana. 5', salva (un disparo). Darrer minut, arriada de la bandera de la República i salva. A les 10.30 estarem tots amb ells a la sortida.
Bons vents t'acompanyin, Papayeta!

1 comentari:

  1. Salut Kumpanys, ja he vist a la pagina de seguiment que esteu navegant i espero que us hagin donat la sortida. Us desitjo que baixeu ràpid a buscar els alisis i no feu gaire cas a Paueitor, que si aneu molt per la voreta acabareu pegant la volta a Africa........... Millor com el Professor Tornasol: SEMPRE CAP A L’OEST............. BON VENT i A GUANYAR!!!!!!!

    ResponElimina